KEVESEBB MINT HÁROM HÓNAP ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A 40 MILLIÓ FORINTOT! KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

RÉSZLETEK HAMAROSAN! MARADJATOK VELÜNK!

A nagy sikerű RED kampány folytatásaként a LIFET!LT 2019-ben is célul tűzte ki, hogy a vásárlóival együtt hívja fel a figyelmet egy olyan betegségre, ami egyre több nőt érint kortól függetlenül. A mellrák mára ott van mindenki szűkebb vagy tágabb környezetében, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy felhívjuk a figyelmet a prevencióra és segítsünk azokon is, akiknek a betegség a mindennapjaik részévé vált.

Most te is segíthetsz a LIFET!LT mellrák elleni küzdelmében!

COLLAGEN PINK vásárlásával 500 forinttal támogatod az ügyet, valamint minden eladott doboz árából mi is ugyanennyit különítünk el erre a célra. Úgy döntöttünk, hogy az összegyűlt adományokból idén több eszközzel is szeretnénk segíteni az érintetteket, így a kampány végén BRCA genetikai kutatást támogatatunk, preventív eseményeket szervezünk, valamint protézistartó melltartókat vásárolunk és juttatunk el az eltávolító műtéten átesett nőknek.

A COLLAGEN PINK kampány augusztus 1-jén indult, a célunk minimum 40 millió forint támogatás összegyűjtése.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden limitált kiadású COLLAGEN PINK vásárlásával 500 forinttal támogatod a LIFET!LT mellrák elleni küzdelmét, a gyűjtés végén a LifeT!LT megduplázza az adományt, így termékenként 1000 forintot különítünk el.

Figyelem! Az adomány összege minden esetben bruttó összeget jelent.

Minden olyan termékcsomagunkban is megtalálod a COLLAGEN PINK-et, ami eredetileg Collagent tartalmazott. A két termék hatóanyagtartalma megegyezik. Ezen termékcsomagok vásárlása esetén is adományozóvá válsz. 

Hogy mire költjük az összegyűlt adományt? 

  • BRCA genetikai kutatás támogatása: ~25 millió forint
  • Női testben okozott fizikai és érzelmi károk enyhítésére: ~15 millió forint

Minden adományozót feltüntetünk egy hetente frissülő listában névvel, és az adomány összegével.

Adományozók listája (PDF)  Frissítve: 2019. október 29.
Ha nem szeretnél neveddel szerepelni az adományozók listájában, kérlek jelezd felénk az info@lifetiltstore.hu címen, és mi 48 órán belül leveszünk a listáról. A listára az elkészített megrendelést követően kerülnek fel az adományozók.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Hargitay Olivér fotósnak, aki a PINK kampány hivatalos képeit készítette, hozzájárulva küldetésünk sikerességéhez.

lifetiltstore.hu