KEVESEBB MINT HÁROM HÓNAP ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A 40 MILLIÓ FORINTOT! KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

RÉSZLETEK HAMAROSAN! MARADJATOK VELÜNK!

A nagy sikerű RED kampány folytatásaként a LIFET!LT 2019-ben is célul tűzte ki, hogy a vásárlóival együtt hívja fel a figyelmet egy olyan betegségre, ami egyre több nőt érint kortól függetlenül. A mellrák mára ott van mindenki szűkebb vagy tágabb környezetében, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy felhívjuk a figyelmet a prevencióra és segítsünk azokon is, akiknek a betegség a mindennapjaik részévé vált.

Most te is segíthetsz a LIFET!LT mellrák elleni küzdelmében!

A COLLAGEN PINK vásárlásával 500 forinttal támogatod az ügyet, valamint minden eladott doboz árából mi is ugyanennyit különítünk el erre a célra. Úgy döntöttünk, hogy az összegyűlt adományokból idén több eszközzel is szeretnénk segíteni az érintetteket, így a kampány végén BRCA genetikai kutatást támogatunk, preventív eseményeket szervezünk, valamint radiológiai ultrahang készüléket vásárolunk és ajánlunk fel a Debreceni Egyetem és a DE Kenézy Gyula Egyetemi Kórház, Központi Radiológiai Diagnosztika osztályának.

A COLLAGEN PINK kampány augusztus 1-jén indult, a célunk minimum 40 millió forint támogatás összegyűjtése.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Minden limitált kiadású COLLAGEN PINK vásárlásával 500 forinttal támogatod a LIFET!LT mellrák elleni küzdelmét, a gyűjtés végén a LifeT!LT megduplázza az adományt, így termékenként 1000 forintot különítünk el.

Figyelem! Az adomány összege minden esetben bruttó összeget jelent.

Hogy mire költjük az összegyűlt adományt? 

  • BRCA genetikai vizsgálat biztosítása eddig 90 nőnek: 10 935 000 Ft
  • LOGIQ S7 XD CLEAR típusú radiológiai ultrahang készülék vásárlása a GE-től: 17 716 500 Ft
  • Prevenciós előadás az ország onko szaktekintélyeivel: a világjárványnak köszönhetően nem tartjuk biztonságosnak megtartani az eseményeket, amint lehetőségünk lesz rá, pótoljuk. Vigyázzunk egymásra!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Hargitay Olivér fotósnak, aki a PINK kampány hivatalos képeit készítette, hozzájárulva küldetésünk sikerességéhez.

lifetiltstore.hu