röviden

Margitsziget szökőkút Július 4 szerda 19.00

Kezdetben 19-en voltunk, majd jöttek a csoportra bontások, az egyéni rekordok, az egyik futáson a LifeTilt első párja is megtalálta egymást, majd a RunTilt országos méretű lett, végül az első grillpartin majdnem felgyújtottunk benzinnel egy gesztenyefát.

A kezdetben „csak fussunk egy Margitsziget-kört” mára már közösségi találkozó lett, ahol élet- és szemléletmódot váltott emberek megosztják egymással tapasztalataikat, és elmeséli mindenki a saját sztoriját sikerekkel, holtpontokkal, megvívott csatákkal és végül önmagukkal szemben megnyert háborúkkal. Így a RunTilteken 11 hónappal az első futás után kialakult egy olyan inspirációs tömeg, amiért a RunTilteken valójában olyan kurva jó hangulat van, mert mindenki mögött vagy már most teljesítmény van, vagy éppen most haladnak a céljaik felé, vagy kapják meg az utolsó energialöketet, ki-ki a saját programja előtt. Ez nem csak egy futás, és mint ahogy a LifeTilt sem a fogyásról szól, úgy a RunTilt sem kizárólag a futásról. Aki nem érti a LifeTilt lényegét, az a RunTiltét sem fogja. Itt nem őrült harcok vannak az első helyekért, hanem sportot szerető, egymást segítő emberek. Nehéz ezt leírni, mert az életben a legjobb dolgokat egyszerűen nem lehet érzékeltetni, de nagyon sokat elmond a társaságról, ahogyan párokba rendeződve, 3-4-5 fős csoportokban húzzák be egymást a célba. Ezért születik annyi egyéni rekord és megannyi nagyon fasza teljesítmény.

A RunTilt az első futás óta teljesen átalakult, ahogyan a LifeTilt is folyamatosan változik. A mostani futásra megpróbáltam kihívni az összes olyan embert, akinek az átalakult képeit napról napra kiteszem a Facebookra, így aki nem hiszi, hogy ezek a változások valóban megtörténtek, és igenis lehetséges elérni ilyen eredményeket 70 és 90 nap alatt, az jöjjön ki, és beszélje meg velük ezt személyesen. A mostani futáson ott lesznek azok a lányok is, akikkel személyesen foglalkozom, és akiknek az átalakult képeivel augusztus végén tele lesz festve a Facebook-fal, szal én úgy gondolom, ennél többet a LifeTilt hatékonyságáért és hitelességért nem is tudnék tenni, de én azt hiszem, nem is akarok.

Az augusztusi RunTilten lesz 1 éves a LifeTilt-futás, úgyhogy arra majd valami nagyobb költségvetésű dzsemborit tervezek, de 1 hónap múlva lehetőleg senki ne verje le az ünnepi tortát a földre, ahogyan arra sor került januárban, a Lifetilt 1 éves születésnapja alkalmából.

Aki tud, az jöjjön RunTilt-felsőben úgy alapból is, és nemcsak azért, mert kurva jól nézünk ki egységesen feketében, hanem mert a grillpartira is ez lesz majd a belépő. És ha már szóba jött a textil. Egyedi tervezésű női futófelsők készülnek…

Nagyon remélem, hogy pár bemutató darab már elkészül mostanra is, de ha nem, az augusztusi születésnapi futásra biztosan kész lesznek.

Ja igen. Ami a grillpartit illeti. Jelenleg tűzgyújtási tilalom van elrendelve a hőség miatt, és ahogy nézegettem az időjárás-előrejelzéseket, ez július 4-én sem lesz másként. A tilalom megszegése, ha jól olvastam, 100.000 forintos büntetést von maga után, amit mindenképpen mérlegelni fogok, de hogy ezt mennyire szarom majd le aznap, ez nagyban függ attól, is hogy ma nyerek-e pókeren vagy sem. De előtte azért szólok, hogy oké, lehet bekeverni a pácleveket meg a salátákat vagy sem.

UPDATE: A hőség miatt lehetőség lesz egy rövidített, 2,5 km-es szakasz teljesítésére is.

http://indavideo.hu/video/RunTilt_Futas_Margitsziget_Julius_4_Szerda?