röviden

Végül is csak négyen akartak fotózni a 3. RunT!lten. Két fotós srác és a Summerproject. Ebből az lett, hogy 1, azaz egyetlen kép született az egészről, de az is csak azért, mert a rajt előtt Ákos haverom csinált egyet Facebookra, és az csak a Margit hídon esett le, hogy én sem fotóztam sem a csoportgyőzteseket, sem senkit, úgyhogy a dolog médiarésze teljesen el lett cseszve. De úgy el lett, mint bármelyik műsor a TV2-n, ami azért elég durva.

A 3. RunT!ltet nem lehet számokban kifejezni, és sajnos nem azért, mert eszmeileg az esemény felbecsülhetetlen értékkel bír, hanem mert fogalmam sincs, hányan voltunk. Apám esküszik rá, hogy 55-60 között mozogtunk, mert ő a rajt előtt megszámolta, de félek, ő anyámat is beleszámolta, és azokat is, akik csak kísérőként jöttek ki az eseményre, vagy csak kíváncsiságból, de nem futottak. A legvégén ugyan volt egy számolás (47), de addigra már jó páran elmentek, szóval fogalmam sincs, de egy dolog biztos. A Kossuth téren 2002-ben 2,5 millióan voltak. Most először már nemcsak a direkt futók jelentek meg, hanem rokonok és nézelődők is. Volt egy srác, aki betegen kijött, csak mert itt akart lenni, volt, akit a férje kísért ki, és volt, akinek már nem volt ideje hazamenni átöltözni, és egyenesen a melóból jött ki a RunT!ltre. Akárhogy is, sokan voltunk, és ami a legjobb, hogy a Nike Runningot ismételten szanaszét aláztuk, mert a sziget másik oldalán ők is futottak tizen × emberrel madárkodva. Kezdünk egyébként annyian lenni, hogy lassan komolyabban kell megszervezni a RunT!ltet, mert amíg még az első futásnál működött a tábortűzi hangulat 19 embernél, az most 50-60 embernél már nem nagyon. Ezek a különbségek elsősorban a csoportbeosztásnál jelentkeztek, mert pl. most jött egy srác, aki beállt a B csoportba, és ha már ott volt, futott egy 19:35-öt, ezzel szétalázva az A csoportot. Hülye egy kenyai nem futja le ilyen gyorsan, pedig ő az oroszlán elől menekül a prérin, szóval ezt a csoportbeosztás dolgot még át kell gondolnom. Lehet, csinálok egy adatbázist, vezetve az időeredményeiteket, de ez sem megoldás, ha jön egy csomó új ember. Nektek kell tudnotok, hogy mennyit bírtok, mert aki tudja magáról, hogy gyorsabban fut, mint egy Vespa robogó, az lehetőleg ne álljon már be a C csoportba, és csípőprotézissel sem kéne az A csoportot erőltetni. Találjátok meg a kategóriátokat, azokat az embereket, akikkel együtt futva tudjátok teljesíteni a kört, mert itt most az lenne a lényeg, hogy együtt futás, és megszeretjük a szenvedést és ezáltal a futást is. Sikerélmény, szar idő, szar kaják, kibaszott Mary Poppins… Nézzük, kik voltak kategóriájukban a legjobbak.

Kategóriagyőztesek

A csoport: Madocsai Ágoston 1935

B csoport: Horváth László 23:05

Legjobb nő(i futó): Hadarits Júlia 2703

Ha valakinek nem jól írtam a nevét, az szóljon, mert a csajom írta fel a neveket, és képtelen vagyok elolvasni az írását. Külön kiemelném így utólag azt a 12 éves kissrácot, aki eljött a RunT!ltre, és 29:17 alatt futotta körbe a szigetet, és egyúttal szeretném megkérni a szüleit, ne engedjék meg neki, hogy olvassa a LifeT!ltet, mert bár tisztában vagyok a magyar oktatási rendszer általános iskolákban uralkodó ordenáré állapotokkal, de még ezzel együtt is a LifeT!lt nem egy olyan blog, amit egy 10-12 évesnek olvasnia kéne. Ennyit a közszolgálati erkölcsi felelősség perceiről, és ha már szóba jött az ordenáré stílus, itt jegyezném meg, hogy nem kerültem be a Való Világ 5-be, azaz a következő futáson is ott leszek szeptember vége felé. Egyúttal beindulnak azok a projektek is, amik eddig függőben voltak az RTL Klub homoszexuálisai miatt. A következő futás szeptember vége felé lesz, még pontosan én sem tudom, mikor, de előtte még elindul az a 3 nő fogyásos dolog, amiről már beszéltem a szigeten is. Részletek hamarosan a LifeT!lt Facebook-oldalán…

A két fennmaradt kép a futásról

ugyanaz a kép másik szögből…