röviden

„Az első téli futás időpontja: december 3., szombat. Mivel 6-án lesz Mikulás napja, ezért arra gondoltunk, hogy fussunk Mikulás-sapkában. Akinek nincs ilyesmije, korlátozott számban tudunk biztosítani.”

UPDATE: Kint voltunk a Nike Runningon, és kurva jó volt…

Azért elmondanék pár dolgot a 6. RunT!lt-futással kapcsolatban is, ami egyben az első Mikulás-futás is lesz, stílszerűen hóesésben, ha lehet hinni az előrejelzéseknek. Nem szeretném nagyon túlragozni a dolgot. A téli futásról és a megfelelő  öltözékről már elmondtam, amit akartam az 5. RunT!lt bevezetőjében, aki még nem olvasta el, az azért fussa át egyszer. Mivel ez a futás az első „éjszakai” futás is lesz egyben, ezért nem árt, ha tudjátok, a margitszigeti futópálya a teljes távon ki van világítva, úgyhogy nem kell halogénlámpákkal érkezni, mert a látási viszonyokkal nem lesz gond, ahogyan az a videóból is kiderül…

„a LED-es technológia meglehetősen új…” LOL

Mivel a 6. RunT!lt Mikulás-futás lesz, ezért most az indulás feltétele a Mikulás-sapka megléte. Ez nem opcionális, tehát kizárólag Mikulás-sapkában lehet majd indulni. Este megyek Tescóba, mert láttam 80 forintért sapkákat. Veszek egy rakással, szal aki nem tud beszerezni addig magának, az a rajtnál kap egy ilyen nejloncsodát. A csoportok maradnak, és azon gondolkoztam, hogy mivel Mikulás van, kéne kapnotok tőlem valami ajándékféleséget, és a következőre jutottam. A lányok egy kurva nagy virgácsot kapnak, a srácok meg semmit.

Gyertek el, és tapasztaljátok meg, mennyivel másabb érzés immáron egy bóvlikategóriás országban futni… Nagyon fasza lesz.