röviden

Ezennel útjára indul a LifeT!lt blog Slim3 elnevezésű fogyasztóprogramja, amiben október végétől három nő fogyását kísérhetitek majd figyelemmel itt a blogon.

Három nő, három különböző élethelyzetben, különböző problémákkal, de egyvalami összeköti őket, a változtatásra való vágyuk, hogy egy szebb és csinosabb külsővel egy teljesebb és olyan boldogabb életet élhessenek meg, amire igazából mindig is vágytak, de valahogy soha nem sikerült elérniük, vagy ha el is érték, az pillanatok alatt a feledés homályába merült. A fogyókúra háború, mert miután egy nő elmúlik 11 éves, onnantól kezdve élete végéig diétázik, és ugyan időről időre megnyeri a harcot, de a hasztalan, netről összevagdosott, teljesen értelmetlen fogyókúráknak köszönhetően elveszíti azokat, egy idő után feladja, és belefárad. A fogyókúra háború továbbá a kilók ellen, de elsősorban magunkkal, az önmegvalósításunkért és a fogyás által remélt kiegyensúlyozottabb életért, leküzdve mindazokat az akadályozó tényezőket, amiken a nők életük során végigmennek. Érzelmi válságok, párkapcsolati gondok, női fájdalmak, amikre az édességet gondoljátok a legjobb gyógymódnak, holott igazából az csak egy ásó, ami titeket egyre mélyebbre temet…

Azok a nők, akik jelentkeznek a Slim3 programra, megkapják az esélyt a változásra, és egy olyan tükröt tart majd eléjük, amibe most az egyszer kivételesen majd végig bele kell nézniük. Tükör lesz ez mindhárom nő számára, amiben most kiderül, megvan-e bennük az a plusz, ami a program végigcsináláshoz szükséges, és elbírják-e azt a terhet, hogy nők ezreinek lesznek követendő példaképei és támaszai, akik ha látják, hogy ha ez a 3 nő meg tudta csinálni gyereknevelés, munka és fogamzásgátló szedése mellett, akkor bizony te is meg tudod majd csinálni, vagy ha nem, akkor felesleges a párnába sírni a külsőtök miatt. Nem árt, ha tudjátok, ez a program teljesen más lesz, mint a többi pojáca bohócdiéta, amibe eddig belekezdtetek, ugyanis itt jóval többről lesz szó, mint egyszerű fogyásról és 10 naponta elkészített fotókról. Az a három nő, aki október végén elkezdi a Slim3 keretein belül a LifeT!lt-programot, az egy olyan lehetőséget kap, amivel radikálisan megváltoztathatja majd az életét, mert egy olyan team lesz mögötte egy olyan programmal, ami nemcsak a testét fogja átalakítani, de az edzések és a diéta által mentálisan is meg fog erősödni, és a most még elérhetetlen célok heteken belül nevetségesen kishitű célkitűzéseknek fognak majd tűnni.

Nem ígérem, hogy könnyű lesz, mert nehéz lesz és kurva szar, főleg az első 2 hét. Brutális mélypontokkal és az éhség miatt nem múló percekkel, amik óráknak tűnnek majd, de egyvalamit ne felejtsetek el soha, hogy miért vagy kiért csináljátok. A válasz erre elsősorban az kell, hogy legyen, magad miatt, mert egy nőnél a külső a létük meghatározó formulája, ami ha nincs rendben, és elégedetlenek magukkal, akkor bizony az kihat másokra is, mert mutassatok nekem egy boldogtalan nőt, és én mutatok egy férfit, aki mellette tönkre van téve. Véleményem szerint a nők az élet valódi értelmei egy férfi számára, éppen ezért ha egy nő boldog és kiegyensúlyozott, akkor képes csak igazán megteremteni maga körül azt az idillt és melegséget, amire csak egy nő képes családon és párkapcsolaton belül.

Nem árt letisztázni, hogy nálam nincsen szarakodás, aki elkezdi a programomat, és főleg ha személyesen foglalkozom vele, az magával vonz némi kötelezettséget és szigort is. Adva lesz egy teljesen egyénre szabott diéta, amit be kell tartani. Nincs mellénézés, nincs bűnöző kajálás. A diéta olyan, mint a párkapcsolat. A kapcsolatodban sem kúrsz félre azzal a felkiáltással, hogy már hűséges voltam 3 hétig, akkor ez most már belefér, vagy ha igen, akkor annak már régen vége. A diétádban sincs ez másként. Ott sem férnek bele a bűnöző kajálások 9 egymást követő napon tartott diétás nap után, ezzel lerombolva mindazt, amit addig felépítettél. A bűnöző kajálások rohadt egy alattomos szemét dolog, és a legtöbb fogyókúra tönkretevője, mert a „csak egy süti” indítja el mindazt a folyamatot, amikor is éjjel 11-kor ott találod magad az ajtóban, szemben a pizzafutárral, aki borravaló fejében nyújtja át neked mindazt, amitől olyan rohadt szarul érzed magad a bőrödben, rosszabb esetben már évek óta. A LifeT!lt-diéta egy olyan program, ahol egyből kibukik majd, ha sumákolsz, mert engem meg a környezetedet ugyan átverheted, de a mérleget és a fényképezőgépet sajnos nem tudod.

Tájékoztatásul közlöm, hogy a LifeT!lt blog olvasottsága meghaladja a 7000 főt per nap, és mivel ugyanez a sztori kint lesz a Peak honlapján is, ehhez még hozzájön majd pár ezer, és azokról az emberekről már nem is beszélek, akik kizárólag miattatok fogják majd látogatni ezt a két oldalt. Ennyi ember előtt pofára esni nem a legfelemelőbb dolog, éppen ezért lefektettem pár szabályt, ami ezzel a programmal jár, és akkor lassan térjünk is rá a dolgok lényegi, informatívabb részére.

1. A Slim3-ban való részvételed esetén te döntöd el, hogy arccal vagy anélkül publikálod az eredményeidet, de egyvalamit tegyünk a helyére. Minden nő, aki jelentkezik, az önmagát és az elhatározását felvállalva kell, hogy megtegye ezt, ezzel is pluszerőt adva saját magának, hogy végigcsinálja és ne adja fel a programot. Ne felejtsétek el, hogy ti itt most azokat a nőket fogjátok képviselni, akik közöttünk élnek, és akik évek óta vívnak elkeseredett harcot a kilóikkal és a komplexusaikkal szemben. Azonosulni fognak veletek, ezáltal utat mutattok és erőt adtok nekik. A ti harcotok az összes nő harca lesz, amiket majd ti testesítetek meg számukra is. Embereknek hitet adni és erőt az újrakezdéshez egy jó és maximálisan felvállalható dolog, amit büszkén kell, hogy megtegyetek.

2. Kapcsolattartás a program alapja, éppen ezért folyamatosan kapcsolatban leszünk a program ideje alatt. Ha budapesti vagy, akkor az edzéseitek egy része velem lesz, de ha vidéki nőre esik a választás, akkor alapfeltétel a Skype és egy webkamera megléte.

3. Ne bíráljátok felül az útmutatásaimat még akkor sem, ha ti úgy gondoljátok, az úgy jobb lenne. Amiről eddig azt gondoltátok, hogy jó, az láthatóan nem vált be. Bízzatok meg bennem, és csináljátok azt, akkor és úgy, ahogy én mondom.

Kategóriák

Az anya: ebben a kategóriában olyan nők jelentkezését várjuk, akik otthon nevelik a gyerekeiket, vagy munka mellett nevelnek több gyereket. Nincs idejük edzésekre járni, mert ott a gyerek, a család, és nem fér bele az életükbe nemhogy a heti 5 edzés, de még nagyon a kettő sem. 5 és 20 kg felesleg közötti nők jelentkezzenek a fenti feltételek mellett. 60 napos lesz a program.

25+: elég egyértelmű, 25 kg feletti túlsúllyal élő nők jelentkezzenek, maximum +40 kg-ig. Efölött már nem vállalom a felelősséget az egészségügyi kockázatok miatt. 90 napos lesz a program.

13 hét alatt…

114 kg                                                        93 kg

10+: a blogot rendszeresen olvasók már figyelemmel kísérhették Petra fogyását, ugyanis Petra egy olyan nő volt, aki tökéletesen beleillett ebbe a kategóriába. Amióta meghirdettem Facebookon a Slim3-castingot, 90-nél is több jelentkezés futott be 2 nap alatt, aminek 70%-át a 10+ csoportba való jelentkezések tették ki. Ezek nem véletlenek, hiszen tömegesen élnek ma fiatal és középkorú nők Magyarországon 10 kg körüli felesleggel az irodai munkának, vagy éppen egy párkapcsolatnak köszönhetően. 8–15 kg között plusszal rendelkező nők jelentkezzenek tehát ebbe a csoportba. 70 napos lesz a program.

45 nap alatt…

76 kg                                                          67,5 kg

Peak

A program teljes időtartama alatt a táplálékkiegészítőket a Peak Hungary ingyen biztosítja a résztvevőknek. A táplálékkiegészítő csomagot a Peak szakemberei személyre szabottan állítják majd össze nektek, ami tartalmazni fog fehérjeport, vitaminokat, zsírégetőt és fogyást elősegítő, formáló termékeket. A Slim3, és ahogyan a LifeT!lt blog is, kizárólag prémium termékekkel dolgozik, amelyek nem tartalmaznak semmiféle vegyi szarságokat, így biztosak lehettek benne, hogy amit kaptok, azok az egészségre minimálisan sem károsak, de minden egyes termékről külön információs anyagot kaptok és termékanalízist.

A kiválasztás első körében az e-mailben elküldött jelentkezések alapján fogom kiválasztani azt a kategóriánként 5 nőt, akivel személyesen is találkozni szeretnék, úgyhogy arra kérlek titeket, hogy a jelentkezésben jelöljétek meg azt a csoportot, ahol indulni szeretnétek, írjatok magatokról pár sort, ha van sportmúltatok, azt mindenképpen írjátok bele, és csatoljatok magatokról egy képet, lehetőleg fürdőruhában, mivel a blogon való megjelenéshez erre előbb-utóbb úgyis sor kerül majd. A kategóriánként kiválasztott 5 nőből fog majd kikerülni az az egy, akivel majd elkezdjük a közös munkát a Peak és a LifeT!lt blog által közösen indított Slim3 nevű projekt keretein belül.

Jelentkezés a LifeT!lt.bence@gmail.com vagy a hungarian@peak.ag e-mail-címen.