röviden

Az első Slim3-évadra 93-an jelentkeztek, míg a Slim3 2-re már 786-an. A Slim3 Generációk még meg sem volt hirdetve, de már most több mint 250 jelentkezés futott be, ha jól számoltam, pedig a Slim3 2011. novemberi rajtja óta alig több mint 9 hónap telt el.

A Slim3 a LifeTilt blog fogyasztóprogramja, amely mára Magyarország legnagyobb szabású és legtöbb embert megmozgató internetes fogyasztóprogramja lett. A Slim3-mal mindig is az volt a célom, hogy megmutassam a nőknek, a fogyáshoz csak ők kellenek, egy hatásos diéta és heti 4 bármilyen mozgásforma, de elsősorban futás, ha lehetséges.

A Slim3 programba eddig bejutott 9 ember összesen 111,7 kg-ot fogyott, és most ismét megnyílik a lehetőség 5 nő előtt, hogy nyilvánosan, dokumentált formában érje el azt a külsőt, amire évek óta vágyik. A Slim3 Generációk azonban messze nem csak erről szól. A program legfőbb célkitűzése a nők motivációja, mert a nőknek látniuk kell, hogy higgyenek benne, és erőt kell meríteniük valakiből, hogy el is kezdjék azt, és végig tudják csinálni.

A Slim3 Generációk, mint ahogyan az a nevében is benne van, a különböző életkorban lévő nők átalakulását fogja bemutatni egy 70 napos LifeTilt-program keretében. A program célja tudatosítani minden nőben, hogy az idő előrehaladtával a test ugyan megváltozik, és nehezebben is lesz kezelhető, de attól még nem áll meg az élet, hogy valaki elmúlt 40. A Slim3 nem generációs harc, hanem az idő múlásának köszönhető változások bemutatása, azaz hogyan hat a LifeTilt-diéta a huszon-, harminc-, negyven-, ötven- és hatvanéves korosztályra.

A program orvosi felügyelet mellett zajlik.
A program ingyenes.
A program diétát és edzéstervet tartalmaz.

Jelentkezés

A jelentkezés az alábbi pontokat tartalmazza.

1. Kor, súly, magasság

2. Fénykép rólad. Elölről-oldalról-hátulról, ha lehet, bikiniben. Kirándulás közbeni családi fotókkal farmerben, partifotókkal, diplomaosztóról készült képekkel és ezeknek egyéb variációival nem tudok mit kezdeni.

3. Rövid leírás magadról. Ismétlem, rövid leírás.

4. A jelentkezés tárgyába írd be azt a kategóriát, amibe jelentkezel, ez értelemszerűen nem opcionális, azaz ha te 34 éves vagy, akkor ennyit írj az e-mail tárgyához: 30+
20–29 – 20+
30–39 – 30+
40–49 – 40+
50–59 – 50+
60–69 – 60+

FONTOS!!! Aki nem küld magáról képet, egyből kiesik, a fényképeket, csakúgy, mint az első 2 évad jelentkezéseit, bizalmasan kezelem.

Jelentkezési határidő: augusztus 1-jétől október 31-éig.
A program november 9-én indul.

Jelentkezés a slim3@lifetilt.hu e-mail-címen.