röviden

Véget ért a Slim3 első évada. Olyan érzésem van, mint amikor hazajöttem külföldről 8 hónap után, és mindenki azt kérdezgette, milyen volt kint, meséljek már…

Képtelen voltam összetenni akár csak egyetlen értelmes összetett mondatot, mert egyszerűen annyi minden történt a kint eltöltött idő alatt, hogy az események és a sztorik összetorlódása miatt nem nagyon tudtam a gondolatomat átadni, vagy akár csak simán elmesélni, hogy milyen érzések kavarognak bennem. Kellett egy kis idő, amíg leülepedtek a dolgok, amíg összeállt a kép, és a megélt élményeket a fejemben lévő emlékraktár megfelelő polcára tudtam helyezni. Ugyanezt érzem most is, hogy véget ért valami, ami kurva jó volt, ami 3 hónapig az életem része volt, és aminek 3 lány is a részese volt. Vivien tegnap átküldte a képeit, leforgattuk a videóinterjúját, és ezzel a bejegyzéssel véget ér a blog történetének egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb fejezete.

A 3 Slim-lány a program alatt 40,6 kg-ot fogyott, és bár nem adtam össze, de a centik testrészenkénti mínusza valahol 150 cm körül lehet, mindössze 12  hét alatt. Erika mániája volt, hogy mondjam meg, kire vagyok a legbüszkébb, és hogy szerintem ki nyerte ezt a játékot. Erre csak azt tudom mondani, amit akkor is mondtam, hogy a Slim3 nem egy verseny, hanem egy motivációs projekt, amiben nem lehet, de nem is kell győztest hirdetni, mert ezzel a programmal mindenki nyert. Nyertek a Slimek egy új külsőt egy faszább élettel, és nyertetek ti is, akik a Slimek miatt kezdtétek el a programjaitokat.

És hogy nekem mit adott a Slim3 és mit nyertem vele? Mindent…

Vivien

A program kezdetétől meg akartam felelni Bencének, a blogolvasóknak és magamnak is. Mindig tudtam, hogy ha nem megyek ki futni, akkor az bizony a képeken és a centiken meg fog látszani, ezért nem lustulhattam el egy percre sem. Féltem az emberek reakciójától. Főleg mikor elmondtam, hogy valójában több volt a kezdősúlyom, mint amit megadtam. De nagyon jólesett minden egyes pozitív hozzászólás és dicséret, lelkesítés, amit a program alatt kaptam a blogolvasóktól, barátnőimtől, családomtól. Ezek azért erőt adtak a programhoz, bár azt egy percig sem mondom, hogy könnyű volt, de mindig előttem volt, hogy miért csinálom ezt az egészet… szerintem ez a legfontosabb. Én úgy érzem, hogy Bencével a kapcsolatom egész jó volt a program alatt, bár volt két hét, amikor abszolút nem beszéltünk, de nagyon jó embert ismertem meg benne. Bármi gondom volt, őt mindig hívhattam, és mindig adott választ a problémáimra.

Ez alatt a 90 nap alatt egyvalami esett rosszul tőle, ami végigkísérte a programomat. Az első napokban nem igazán esett jól, amikor többször elmondta, hogy Adri és Erika biztos, hogy végig fogják csinálni, de én tuti fel fogom adni. Az utolsó Adrival készült videóban is elmondta, amit nem igazán értettem. Miért adnám fel az utolsó tíz napban?… Máig nem értem, miért mondott ilyeneket, de lehet, hogy bennem van a hiba, és tényleg az látszódott rajtam végig, hogy félvállról veszem, és bármelyik pillanatban feladhatom?! Nem tudom, hogy ki hogyan ítélt meg, viszont egyvalamiben biztos vagyok.

Büszke vagyok magamra. Mínusz 17 kg? El sem hiszem. Soha semmitől nem fogytam még ennyit, és már tudom, hogy a csodaszerek tényleg semmit nem érnek, csak kell egy jó LifeT!lt-diéta és mozgás. Ennyi lenne a csodaszer. Most tartok egy kis szünetet, és újult erővel fogok végigcsinálni egy 70 napos programot, amivel elsősorban a nyárra szeretnék felkészülni, hogy most életemben először olyan nyaram legyen, amiről eddig csak álmodni tudtam. Ez alatt a 70 nap alatt le szeretnék majd menni 55 kg-ra, és akkor talán életemben először elégedett leszek magammal. Nagyon sok jót kaptam ettől a programtól, teljesen megváltozott az életem.

Bence! Elsősorban neked tartozom köszönettel, hogy bekerülhettem a Slim3-ba, és a te segítségeddel egy sokkal magabiztosabb, boldogabb nővé válhattam. Ha a barátom nem biztatott volna arra, hogy jelentkezzek a programba, akkor valószínűleg még mindig 82 kg lennék, vagy még több, és ugyanolyan rosszul érezném magam, mint ezelőtt 3 hónappal. Ezért neki is hálával tartozom, hogy végig mellettem állt, és amikor nem volt kedvem futni, megfogta a kezem, és eljött velem. A barátnőimnek és anyuéknak is

Mindent Nagyon Köszönök!!