Tóthné Böröcz Annamária vagyok, egy boldog házasságban elő háromgyerekes anyuka. A legidősebb és legkisebb fiaim fáradhatatlan zsiványok, akik folyamatos figyelmet igényelnek. Mellettük soha nem unatkozom. A középső fiam pedig amolyan művészlélek, ő egész nap legózik és rajzol, vagy nekem segít a főzésben, sütésben.

Barátnőm ötlete volt, hogy jelentkezzek az Élanya programra. Mivel még tombolán sem nyertem soha semmit, ezért az esélytelenek teljes nyugalmával küldtem el a bemutatkozó levelet. Legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy több ezer nőből bekerülhetek az első 15-be, majd a 3 nyertes egyike lehetek. Számomra már az is hatalmas ajándék volt, hogy Tamás személyesen jött el hozzám.

A nyereményem egy részéből cukrász tanfolyamot szeretnék végezni. A fennmaradó összeget olyan dolgokra fordítanám, amikre eddig nem, vagy csak nagyon ritkán költöttem. Például a ruhatáramra ráférne egy kis újítás, emellett a férjemmel nagyon ritkán sikerül kettesben kikapcsolódnunk, így most ezen sem kell spórolnom, amiért nagyon hálás vagyok Tamásnak és a LifeT!LTnek.

Mutass többet