TÓTHNÉ BÖRÖCZ ANNAMÁRIA – ÉLANYA PROGRAM BESZÁMOLÓ

Szeretném megköszönni Tominak és persze a LifeTILT-nek, hogy én lehettem az egyik élanya.
Hozzám hasonlóan sok édesanya nem teheti meg, hogy nagyobb összeget költsön saját magára bűntudat nélkül, vagy csak úgy egyáltalán. Tominak köszönhetően én megtehettem. Bár nem arra költöttem a pénzt, amire terveztem, mégis úgy gondolom szuperül beosztottam azt.

Randevúzni mentünk a férjemmel, vacsoráztunk egy szép helyen, majd moziztunk.
Elmehettem egy futóversenyre, melynek a részvételi díjára egyébként sajnáltam volna a pénzt.
Koncerten voltam a barátnőmmel, és persze ruhákat is vásároltam. De amire a leginkább szükségem volt, hogy egy kicsit kiszakadjak a hétköznapokból, ezért eltöltöttünk pár napot a Balatonon.

Szóval  drága Tomi, szebbé tetted a nyaram! Hálásan köszönöm! 🙂

 

Tóthné Böröcz Annamária vagyok, egy boldog házasságban elő háromgyerekes anyuka. A legidősebb és legkisebb fiaim fáradhatatlan zsiványok, akik folyamatos figyelmet igényelnek. Mellettük soha nem unatkozom. A középső fiam pedig amolyan művészlélek, ő egész nap legózik és rajzol, vagy nekem segít a főzésben, sütésben.

Barátnőm ötlete volt, hogy jelentkezzek az Élanya programra. Mivel még tombolán sem nyertem soha semmit, ezért az esélytelenek teljes nyugalmával küldtem el a bemutatkozó levelet. Legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy több ezer nőből bekerülhetek az első 15-be, majd a 3 nyertes egyike lehetek. Számomra már az is hatalmas ajándék volt, hogy Tamás személyesen jött el hozzám.

A nyereményem egy részéből cukrász tanfolyamot szeretnék végezni. A fennmaradó összeget olyan dolgokra fordítanám, amikre eddig nem, vagy csak nagyon ritkán költöttem. Például a ruhatáramra ráférne egy kis újítás, emellett a férjemmel nagyon ritkán sikerül kettesben kikapcsolódnunk, így most ezen sem kell spórolnom, amiért nagyon hálás vagyok Tamásnak és a LifeT!LTnek.

Mutass többet