röviden

Nyári szabadságra mentem. Augusztusban találkozunk.

Egész évben a nyárra készülsz. Vannak persze egészségtudatos emberek is, de ne csapjuk be egymást, az emberiség 98%-a pávatáncot jár, és kizárólag a nyárra akarja magát formába hozni, vagy legalábbis csak annyira, hogy ne akarjon pokrócba csavarva strandolni.

A programod alatti edzések fáradalmai, minden önmegtartóztatással töltött perc, minden egyes lefutott kilométer, megannyi lemondás és hosszú hónapok munkái nyáron fognak kifizetődni.

Amiért megdolgoztunk az év többi napján, azt most kamatostul kapjuk vissza az élettől élmények formájában a szebb külső és a megnövekedett önbizalmad miatt nyilván.

Az életet élni kell, különben nincs értelme nagyon benne szarakodni. Nyárra kell megcsinálnod magad, és tartalékot képezned az elkövetkezendő 3 hónapra, mert ugyan az élet tartogat számodra megannyi élményfaktoriálist –2 fokban is, de azért a nyár az mégis csak nyár ugyebár.

Nyáron ereszd el a dolgokat, de csak ésszel, ha kérhetem. Fesztiválok, bulik, strandolások, megcsalások, sütögetés a haverokkal, és persze ordenáré piálások. Bármi mehet és menjen is, érezd jól magad, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha olyan kajákat eszel, amiről tudod, hogy szar, de legalább finom.

Szard le. Nyár van. És ráadásul kurvára meleg. A csajok egy szál bugyiban mászkálnak melletted, élvezd, hogy jól nézel ki. Élvezd, hogy tettél azért, hogy te most jól érezd magad. Élvezd, hogy a nők legyilkolnak a tekintetükkel, és a fejükben mocskosul leribancoznak, mert mint tudjuk, ha a nők lekurváznak mindenféle előzmény, indok és ok nélkül kizárólag azért, mert jól nézel ki, akkor annál nagyobb elismerésre nincsen szükséged, és ennél nagyobb elismerés nem is nagyon létezik.

Nem kell aggódni, fogsz még szívni eleget nyár után, de most ne is gondolj erre. Szarj le mindent. Ha buli van, érezd jól magad, mert a nyárnak erről kell szólnia, de vigyázat.

Ha nincs semmi különös programod, csak egy átlagos júliusi nap zajlik éppen, amikor nem történik semmi, csak ülsz otthon, és nézed a Family Guyt, akkor azért figyelj oda, hogy miket eszel, mert azért mocskosul nagy szar érzés ám 20 kilót felszedni 3 hónap alatt, és ezt semmi sem indokolja. Sound sem, VOLT sem, Sziget sem, leánybúcsúk sem, semmi sem.

Magadban, otthon a panelban nutellát kanalazni hatalmas szánalom, és semmi sem indokolja.

A nyarat a leszarom állapotban tehát kizárólag akkor használd ki, amikor társasági összezördülés van. Nagyon veszélyes egyébként a nyári időszak, mert ugye jön az ősz meg a hideg, és azért ment le bőven szénhidrát meg cukor, ami a kaparó éhség első számú felelőse, és itt kell nagyon észnél lenned, és visszarántanod magad, mert ha az őszi időszak is úgy telik el, mint a nyár, akkor a végeredmény rövid időn belül egy olyan test lesz, ami azért elég szomorú, és akkor már inkább locsold le magad egy kanna benzinnel…

Kellemes nyarat, gyerekek, pihenjétek ki magatokat. Én mindenképpen ezt fogom tenni.

Találkozunk augusztusban.