röviden

Mindig is őszinte csodálattal szemléltem azokat a nőket, akik félnek a tápkiegektől, akik nem mernek fehérjét inni, akik nem szednek BCAA-t, mert szoptatnak éppen, akik gyanús tekintettel vizslatják a glutamint vagy olyan alap tápkiegeket, amik egyébként a leghétköznapi élelmiszerekben is megtalálhatók.

Nem igazán tudom, hány évnek kell még eltelnie ahhoz, hogy a nők lejöjjenek arról a tripjükről, hogy a tápkieg az valami vegyi dolog, amivel óvatosan kell bánni és jobb a biztonság alapon inkább nem is szedik, mert félnek a bennük lévő hatóanyagoktól.

Nem biztos, hogy az őszinte csodálat a jó szó erre, de nem igazán tudom más szavakkal leírni azt az állapotot a fejemben, amikor ezeket a folyamatokat és végkövetkeztetéseket látom.

Szóval a helyzet az, hogy féltek a fehérjétől, mert az valami veszélyes dolog ugye, ellenben gondolkodás nélkül berendelitek a legkülönfélébb szellemoldalakon látott fogyasztószereket, amelyek 10 kiló fogyást ígérnek 3 lélegzetvételt követően. És most nekem ne mondjátok, hogy túlzok, mert annál sajnos sokkal több olyan nővel találkoztam már, akik ezt megtették.

De hogy ne csak a szélsőséges példákat hozzam fel.

A kiindulási pont tehát az, hogy félsz a fehérjétől ,  a glutamintól, a BCAA-tól, a ONE-tól,Pyruvat ONE 60Pyruvat ONE 6060db7900 FtRendelek belőleRészletek, a carnitintől, és úgy általában a táplálékkiegészítőktől, ráadásul ha éppen terhes vagy, vagy éppen szoptatsz, akkor ez a félelem megharmincszorózodik, és ismételten csak „jobb a biztonság” alapon nem használod.

Remek.

Akkor most arra kérlek, hogy amint teheted, pillants be légy szíves a hűtőszekrényedbe, és csak úgy random módon kezdd el nézegetni a címkéket azokon a kajákon, amiket nap mint nap megeszel, rosszabb esetben a családnak is azt adod. Mondom is, hogy mit fogsz látni.

E számok tömkelegét, tartósítószerek garmadáját, mesterséges színező- és sűrítőanyagokat, csomósodást és lesülést gátlókat, aromákat és ízfokozókat, cukrokkal televert és zsírban tocsogó szarokat, mindezt megfejelve a védőgázas és még ki tudja, milyen eljárású csomagolási technikákat.

Miután leesett, hogy a Nobel-díjra még az eddig gondoltnál is kevesebb esélyed van, feltennék neked egy kérdést.

Látva ezeket a mesterséges cuccokat most nem aggódsz önmagadért, a magzatod egészségéért, a szoptatott babád egészségi állapotáért?

Gondolkodás nélkül betolsz bármit a fent említett élelmiszerekből, de ha úgy adódik, akkor simán egy tábla csokit is, vagy akármilyen random édességet mindenféle aggodalom és bűntudat nélkül, lazán nem zavar a magas cukortartalom, ami úgy méreg, ahogy van, különösebben nem viszi fel a pulzusod a telített és transzzsírsavak látványa, de a fehérjeturmix az a főgonosz, az a nem okés.

Ilyenkor persze majd jönnek az ősanyák, hogy de ő mindent megnéz, tényleg odafigyel, csak egészséges kajákat eszik ő is és a család is, a szomszéd is, és a vérvonalában miatta mindenki. Ez mind nagyon szép, de azért én lennék légy a falon egy-egy nagybevásrlás alkalmával.

Azt már letisztáztuk, mitől nem félsz, de akkor most nézzük meg, hogy mitől igen.

Mondom, mit tartalmaz az a proteinturmix, amitől te félsz.

Minőségi tiszta fehérjét, az élethez elengedhetetlen aminosavakat, valamint ásványi anyagokat és vitaminokat.

De menjünk tovább.

BCAA és glutamin. Ez a két termék kizárólag esszenciális aminosavakat tartalmaz. Az aminosavak a fehérjemolekulák építőelemei. Aminosavak nélkül nem létezik egészséges szervezet de nagyon élet sem, nem mellesleg az aminosavak megtalálhatók nem is kis mennyiségben a mindenki által egyöntetűen elismert csirkemell- és pulykamellfilében.

Ettől is félsz.

L-Carnitin. A következő élelmiszerekben található meg az L-Carnitin. Sárgabarack, avokádó, banán, narancs, földimogyoró, spárga, bab, brokkoli, fokhagyma, kelkáposzta, lencse, köles, petrezselyem, borsó, búzacsíra, csirkemell, tőkehal, hogy csak az egészségesebb élelmiszereket soroljam fel. Az L-Carnitin emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásait felsorolni is nehéz lenne.

De te ettől is félsz.

A Pyruvat nem más, mint piroszőlősav-kivonat, amely biológiai szempontból egy eszméletlenül jelentős vegyület, és a szénhidrátok lebontásáért felelős. A Pyruvat gyorsítja az anyagcserét, ezáltal fokozza a testedben lezajló egészséges élettani folyamatokat.

De te ettől is félsz.

EPA/DHA. Durva neve van, mi? Mintha a sátán termékenyítette volna meg Szaddám Huszeint. De az EPA/DHA nem más, mint halolaj. A halolaj olyan nélkülözhetetlen omega-3 és omega-6 zsírokat tartalmaz, ami nélkül a hormonháztartás egész egyszerűen képtelen lenne megfelelően működni.

Olyan készítményektől félsz, amelyet a szervezet önmagában is előállít, és azért állítja elő, mert a testednek szüksége van rájuk az egészséges és megfelelően mükődő élettani folyamataihoz. Te olyan készítményektől félsz, amelyek a legalapvetőbb élelmiszerekben is megtalálhatók, csak éppenséggel nem a megfelelő mennyiségben.

És ez itt a lényeg, hogy a fentebb felsorolt egészséges élelmiszerekben megtalálható összetevők nem elegendők ahhoz, hogy minőségi eredményeket érj el.

A szervezeted pontosan annyi fehérjét, aminosavakat, pyruvatot termel, ami a szervezeted számára szükséges ahhoz, ha te semmit nem csinálsz. Márpedig te közlekedsz, sétálsz, táskát cipelsz, lépcsőzől, sportolsz. TE SPORTOLSZ, és a testednek ezáltal több fehérjére, több aminosavra, több esszenciális összetevőre van szüksége, hogy fejlődni tudjon.

Nem tudsz annyi csirkemellfilét, tojást, zöldségeket megenni, amennyi fedezni tudná a szervezeted igényét akkor, ha te rendszeresen edzed a tested. Normál állapotában sem tudná, nemhogy akkor, ha még edzel is.

Ezért vannak ezek a készítmények, hogy fedezni tudd a szervezeted igényét, a megfelelő élettani folyamatokhoz szükséges igényét, és hogy fejlődhessen. A LifeTILT-termékek semmi mást nem tartalmaznak, mint amit a test önmagában is előállít, csak sajnos nem eleget, ezért pótolnod kell azt. Ezek a készítmények az élethez szükséges elengedhetetlen alkotóelemek esszenciális kivonatai magasabb dózisban.

Miért félsz a csirkemellfilétől? Miért félsz az aminosavaktól? Miért nem félsz a margarintól, a chipsektől, az édességektől, a szalonnától, a védőgázas csomagolású bármilyen ételektől? Miért nem félsz az olyan termékektől, amelyekben több a tartósítószer, mint a szőnyegtisztítókban? Miért nem félsz az egész évben elérhető bármilyen gyümölcsöktől? Azt valahogy idehozták a világ másik feléről úgy, hogy nem romlott meg, ez neked nem gyanús két félelem között?

Nem félsz szedni a fogamzásgátlót 15 évig, de ráproblémázol a CLA-ra. Csodálatos. Értitek már, milyen csodálatról beszéltem a bejegyzés elején?


ÉN SEMMI OLYAT NEM FORGALMAZOK, AMI CSAK MINIMÁLISAN IS ROSSZ HATÁSSAL LEHET AZ EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTODRA. HA FÉLSZ A TERMÉKEIMTŐL, AKKOR MIÉRT NEM RETTEGSZ A BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK POLCAITÓL?


A kockahasprogram, ahogyan minden testmozgás, kemény edzések elé állít, és mint már említettem, neked az edzések során felhasznált energiát kell visszapótolnod. Márpedig az energiát a tested a fehérjékből, szénhidrátból, zsírokból, aminosavakból fogja fedezni, amit neked pótolnod kell. Az élelmiszerek, és itt a tiszta, jó minőségű, magas tápanyagtartalmú kajákra gondolok, szóval ezek az élelmiszerek fedezni tudják a felhasznált energiáidat, de csak egy pontig, és ha a bejegyzésből csak egyetlen mondatot publikálhatnék, akkor az pontosan ez lenne, mert itt van a lényeg.

AZ EGÉSZSÉGES ÉLELMISZEREK IS CSAK EGY RÉSZÉT TUDJÁK VISSZAPÓTOLNI AZ EDZÉSEID SORÁN FELHASZNÁLT ENERGIÁNAK. Legyen ez a szám mondjuk 30, de nagyon max. 50%. A többit honnan tervezed beszerezni, ha nem szedsz tápkiegeket?

Betolod majd naponta 16 tojásnak a fehérjéjét? Mert ha nem tápkieg, akkor ez az alternatíva. De ez csak egy étkezés, és ez csak a fehérjebeviteled. A proteinporok ezt lazán tartalmazzák + aminosavak + magas dózisú ásványianyag- és vitamintartalom.

És a történet itt válik egésszé, mert mit tartalmaznak a LifeTILT-készítmények? A legalapvetőbb és egészséges élelmiszerekben megtalálható összetevők esszenciális kivonatát nagyobb mennyiségben.

Igen.

Pontosan annyit, amennyivel már fedezni tudod a tested számára azokat az élettanilag létfontosságú összetevőket, amiket az edzéseid során elhasználtál + a tested fejlődéséhez szükséges extra mennyiséget.

A kockahasprogram termékeit ennek szellemében tettem össze. Nem lehet a programod teljes a táplálékkiegészítők használata nélkül, és most már azt is tudod, hogy miért nem.

Soha nem fogsz olyan látványos és olyan szép eredményeket elérni, ha csak diétázol, mint akkor, ha táplálékkiegészítőket is szednél. A LifeTILT-en látott átalakulások azért eszméletlen látványosak, és ezek a látványos átalakulások azért is következhettek be a szükségesnél rövidebb idő alatt, mert ezek az emberek megértették azt, amit mindenkinek meg kellene már így 2016 tájékán.


A fehérje az atya, az aminosavak a fiú, a pyruvat a szentlélek.


A kockahasprogram egy jól működő rendszer, aminek minden eleme fontos, hogy a végén tökéletes eredmények szülessenek. A Premium Protein fehérje a kockahasdiéta kiemelt fontosságú szereplője, az ABS az edzéseidhez lesz alap, míg a ONE felgyorsítja a folyamatokat, és minden zsírt lepucol a testedről.

A rendszer egyik alappillére a kockahasprogram táplálékkiegészítői, amiket be kell szerezned, ha azt akarod, hogy ez a 60 nap az életed egyik legértékesebben és leghasznosabban eltöltött 60 napja legyen.