röviden

Sziasztok! Ez a bejegyzés arról szól, hogy mit keresek én itt, és honnan jöttem. Mint legtöbbetek, a blogot olvasva ismertem meg Tamást, és mivel elég régóta foglalkozom edzéssel és tanítással, gondoltam egyet, és írtam neki.

Világ életemben a kihívásokat kutattam. Magamban és másokban. Sosem érdekeltek a hasztalan, kicsinyes dolgok, a számítógépes játékok, mindig pengeélen táncoltam a határaimon, így amíg suli után legtöbben a gépet püfölték, engem nem lehetett lelőni a pályákról, az edzőteremből vagy valamelyik hegy tetejéről.
Sok sportágba és harcművészetbe belekóstoltam, úszás, futás, kosár, aikido, karate, majd 1 év shaolin kungfu után felkértek, hogy segítsek tanítani (15 évesen). Hamar belekezdtem a versenyzésbe, voltam a magyar Wushu válogatott tagja, iskolákat nyitottam, országos versenyeken bíráskodtam. A tudást a mai napig első kézből kapom, túlzás nélkül Magyarország (Sifu Robert Lyons, Sifu Serflek József, Siheng tanítványaik) és Kína legjobb tanáraitól (Shi Xing Hong és Shifu Duan Zhi Chao 32. generációs shaolin szerzetesek). Tanításaimban és edzéseimben ötvözöm a keleti edzésmódszerek mentalitását a nyugati technikák erejével, felhasználva mindkettő előnyeit.

Nem csinálok sok mindent, csak tanítok, versenyzem, bíráskodom, filmezem, edzem magam, és a TF-en végzem a sportoktatói szakképzést. És építészként dolgozom.

A LifeTiltben és Tamásban is olyan erőt látok, ami képes radikálisan felnyitni az emberek szemét. Ezt bizonyította számos alkalommal. Ezt tettem, teszem én is, és most már együtt tesszük. Mert a fejlődés nem áll meg!

Who am I?!